您当前的位置:首页 > 备考 > 历年真题 > 公共英语 > 正文

2017河南专升本英语历年真题练习——介词篇

2017-01-11 11:37:32 http://www.yeluzsb.com 来源:耶鲁专升本
河南专升本考试中英语是必考的科目。英语复习也是非常重要的,想要把英语复习好。可以先由点来复习,点线面结合,让复习效果最大化。那么同学们的英语介词是否掌握了呢?
  河南专升本考试中英语是必考的科目。英语复习也是非常重要的,想要把英语复习好。可以先由点来复习,点线面结合,比如先把其中一部分知识掌握,再来掌握下一部分。因此,耶鲁专升本为同学们整理2017年英语历年真题练习——介词部分。大家可以试着做做,如果想不明白为什么选择这个答案,可以在线咨询耶鲁专升本老师或者拨打耶鲁热线电话:4000997300~

    1.Most Chinese like to drink tea. But some prefer coffee ______ tea.

  A. to B. for C. with D. against

  2.I prefer writing a term paper ______ taking an examination.

  A. than B. to C. for D. rather than

  3.The picture reminds me ______ the time we spent together in New York.

  A. of B. in C. for D. to

  4.I objected ______ the meeting without him.

  A. to have B. to having C. having D. have

  5. They arrived home very wet, as they had walked all the way ______ the rain.

  A. in B. below C. under D. into

  6. Last Sunday and ______ my great surprise I met Bullen in town.

  A. to B. for C. as D. at

    7.May I stay with you ______ going back to my parents’ home tonight?

  A. because of B. so as to C. in spite of D. instead of

  8. I met her ______ my way______.

  A. in…home B. on…home C. in…to home D. to…to home

  9. From here, we can see the bridge ______ construction.

  A. below B. by C. under D. with

  10. Electricity is ______ great use in industry and everyday life.

  A. be B. of C. in D. with

  11.The students laughed ______ the silly answers they had put on their tests.

  A. at B. from C. to D. over

  12.The bell rang and I hurriedly rushed into the classroom, knocking ______ our maths teacher.

  A. at B. into C. off D. out

  13.They differ ______ each other in many ways.

  A. to B. with C. on D. from

  14.The movie we saw last night was very different ______ the novel.

  A. of B. to C. from D. as

  15.Someone was speaking there; the voice was familiar ______ us.

  A. by B to C. for D. with

  16.Controlling a class of school pupils calls ______ all your skills as a teacher.

  A. up B. off C. for D. on

  17.When the taxi came I put out my hand, but it just went ______ me without stopping.

  A. off B. over C. through D. past

  18.I began to work here ______1978.

  A. in B. at C. on D. since

  19.We are looking ______ to hearing from you soon.

  A. at B. forward C. for D. up

  20.It’s nice to go for a walk ______ a summer evening.

  A. on B. at C. in D. during

  答案:1.A 2.B 3.A 4.B 5.A 6.A 7.D 8.B 9.C 10.B 11.A 12.B 13.D 14.C 15.B 16.C 17.D 18.A 19.B 20.A

  2017耶鲁“升本查询”功能上线!

  大家可以查询自己的专科专业可以报考的本科专业以及考试科目。耶鲁专升本“升本查询”功能已正式上线,耶鲁官网电脑端、官网手机端、耶鲁专升本APP“考试查询”都可以直接输入专科专业进行本科专业、考试科目、招收院校、近三年省控线/招生计划/最低录取分数线等的在线查询。随时随地可用。望各位了解并相互转告,使用过程中有任何疑问可随时拨打耶鲁专升本热线电话:4000997300~!具体使用方法大家可以点击查看。

  更多河南专升本考试报考指南、河南专升本考试时间,河南专升本考试报名时间,河南专升本考试复习指导等信息>>>>备考要趁早,机会不等人!,请随时关注耶鲁专升本官 网:www.yeluzsb.com,也可拨打400-099-7300查看,或者咨询QQ:800085149。更多河南专升本知识,请下载耶鲁专升本手机app!

  添加耶鲁专升本微信号【hnzsb16或扫下方二维码

  回复“1” ,可获得2017河南专升本最新资讯

  回复“2”,可获得河南专升本各科考试题型

  回复“3”,可获得2017河南专升本最新视频及资料

  回复“4”,可获得河南专升本各院校录取分数线

  回复”5“,可获2017河南耶鲁专升本报班优惠

  回复”7“,可获得2017河南专升本各科高效复习方法



想获得最新的升本信息和备考资料,专属学管师进行备考指导,一对一制定学习计划,请在下面留下您的信息,升本路上快人一步!


联系电话:400-099-7300
网站:http://www.yeluzsb.com
QQ群:144538384耶鲁专升本会员群
咨询QQ:800085149


关闭