您当前的位置:首页 > 资料 > 公共英语 > 正文

河南专升本英语练习题,成功贵在坚持

http://www.yeluzsb.com 来源:
  胜利贵在坚持,要取得胜利就要坚持不懈地努力,饱尝了许多次的失败之后才能成功。以下是耶鲁专升本小编给大家整理的今日份的河南专升本英...
  胜利贵在坚持,要取得胜利就要坚持不懈地努力,饱尝了许多次的失败之后才能成功。以下是耶鲁专升本小编给大家整理的今日份的河南专升本英语练习题,希望你能一如既往的坚持

  11. Last night, there was a food accident. The _______ were ill, but no _______ were lost.

  A. child, lives B. children, life C. children, lives D. child, life

  12. ---This is a photo of _________ when they were young.

  ---OK, how happy they both looked!

  A. my father and mother B. my mother and father's

  C. my mother's and father's D.my father's and my mother

  13. Today is September 10th. It's __________ Day. Let's go and buy some flowers for our teachers.

  A. Teachers B. Teachers'

  C. the Teachers' D. Teacher's

  14. The market isn't far from here. It's only _________ bicycle ride.

  A.half an hours' B. half an hour's

  C. half an hour D. an hour and a half

  15. --- What would you like to drink, girls?

  --- _________, please.

  A.Two cup of coffee B. Two cups of coffee

  C. Two cups of coffee D. Two cups of coffees

  16. Some _________ are flying kites near the river.

  A. child B. boy C. boys D. childs

  17. After the exam, we'll have________ holiday.

  A. two weeks B. two-weeks C. two weeks' D. two week's

  18. They are those _________ bags.Please put them on the bus.

  A. Visitor B. Visitors C. visitor's D. visitors'

  19. There is not enough _________ in the corner for the fridge.

  A. place B. room C. field D. ground

  20. My school is about twenty ________ walk from here.

  A. Minute B. minutes' C. minutes's D. minutes

  11.C

  12.B

  13.B

  14.B

  15.C

  16.C

  17.C

  18.D

  19.B

  20.B

    如果同学们还有不明白的问题,可以随时在线咨询耶鲁专升本老师。也可以加入18年耶鲁专升本会员群,耶鲁专升本会员群号:(144538384),加群享会员福利!

  更多河南专升本考试报考指南、河南专升本考试时间,河南专升本考试报名时间,河南专升本考试复习指导等>>>>备考要趁早,机会不等人!信息,请随时关注耶鲁专升本官 网:www.yeluzsb.com,也可拨打电话:400-099-7300,或者咨询QQ:800085149。更多河南专升本知识,请下载耶鲁专升本手机app!

  添加耶鲁专升本微信号【hnzsb16或扫下方二维码】

  回复“0”可获得升本查询

  回复“1” ,可获得河南专升本即时资讯

  回复“2”,可获得河南专升本各院校录取分数线

  回复“3”,可获得耶鲁专升本各地市联系方式

  回复“4”,可使用耶鲁专升本APP

  回复“6”,可获得河南专升本各院校招生计划

  回复”9“,可获得河南专升本历年省控线

  回复“10”,可获得河南专升本报考人数及录取比例


想获得最新的升本信息和备考资料,专属学管师进行备考指导,一对一制定学习计划,请在下面留下您的信息,升本路上快人一步!


联系电话:400-099-7300
网站:http://www.yeluzsb.com
QQ群:144538384耶鲁专升本会员群
咨询QQ:800085149


关闭